top of page

Kost og ernæring

En holistisk tilgang til sundhed og forebyggelse
Billede1.jpg
Hvem er Gitte Høj?

Jeg er sundhedsrealist med begge ben på jorden. Videnskabelig og med en høj sundhedsfaglighed. Vant til at arbejde med målsætninger som ligger både 1, 3, 12 eller flere måneder ude i fremtiden. 

Jeg har mere end 18 års erfaring med kost- og livsstilsomlægning. Herunder de svære til- og fravalg der er i sådan en proces.

Erfaring med at arbejde med forskellige sygdomme og lidelser.


 

Gittes mission

Mit mål er at være dit naturlige forbillede – forstået på den måde, at jeg ønsker at vise dig vejen til en sund, velfungerende og stærk krop, uden følelsen af sult undervejs. Jeg ønsker at vejlede dig i netop de kostprincipper, der er relevante for dig, så du kan nå dit mål.
I min kostvejledning er mit mål ikke blot, at du opnår dit mål, men at du i kombination med dette får en forståelse for din krop. Jeg ønsker at give dig den bedste vejledning og samtidig give dig kompetencerne til at træffe det sundere valg.
Jeg ønsker at være første skridt på vejen mod din livsstilsændring.

shutterstock_1363812026.jpg
Kostvejledning

Jeg vil vise dig, at du kan få en sund krop ud fra de kostvalg du foretager dig. Der er derfor aldrig tale om en kur eller diæt, men en indførsel i at du og din krop skal have rigtig mad for at kunne fungere og for at nå det mål du har sat dig.

Et mål kunne være at få mere energi, sove bedre, slanke dig, tage på i vægt, øge din muskelmasse, få mere viden om sundhed, spise bedre i forbindelse med sygdom, eller det at komme tilbage efter sygdom. Målene kan være mange og er altid individuelle.

I min faglige tilgang og med min erfaring ved jeg, at der ikke findes quick fixes eller smutveje, men derimod masser af valg og tanker, og ikke mindst nye vaner, der varer ved. Det kræver en dedikeret indsats fra din side. Jeg vil motivere og støtte dig i at du selv skal tage ansvar for dit forløb og dine valg. Jeg vil være tydeligt tilstede for dig igennem konsultationerne eller et forløb, og sørge for at holde dig til ilden. Du vil aldrig være alene. Jeg er med dig hele vejen for at sikre dig de bedste resultater.

 

Jeg tilbyder:

* En konkret analyse af dig og din nuværende sundhedstilstand i forhold til at nå dit mål.

* En ærlig tilgang til din nuværende livsstil, sundhed og kost

* Vejledning og coaching i øjenhøjde, hvor jeg altid tager højde for de individuelle behov.

* Ekspertise udi livsstil, sundhed, kost, mental bevidsthed og træning.

* Ingen løftede pegefingre - Jeg møder dig, der hvor du er.

* Kompetent og uddannet vejledning og sparring

Du vil opleve:

* Selvindsigt - Du vil være dig selv bedre at kende på flere planer.

*Afprøve dine egne grænser. Kan du rykke dig selv?

* At det, at spise sundt skærper dit fokus på dig selv.

* Mere energi og glæde i hverdagen.

* Du vil sove bedre og dermed føle dig mere udhvilet/ energisk/ motiveret.

* En sundere og balanceret krop.

Pris på konsultation hos Gitte:
Konsultation opstart (60 - 75 min) Kr. 1.700, -
Opfølgende konsultation (30 min) Kr. 900, -

 

Gitte.jpg

Min træningsfilosofi

Træn efter din lyst og evt. efter dit mål. Ingen træning er dårlig træning.
Sæt realistiske mål. Dvs. hvis det er realistisk at nå 3 træningspas på en uge, så er det, det du holder dig til. Andre kan nå 7 og andre igen 1.
Jeg selv er nysgerrig på træning og har prøvet meget gennem årene. Jeg har tidligere dyrket atletik på eliteplan i Sparta. For øjeblikket er det primært løb og Reformer træning, der giver mig mest. Jeg bliver udfordret, stærkere og jeg forbedrer mit løb med disse træningsformer i en kombination.

Du skal i et forløb hos mig hvis du vil mødes i øjenhøjde og være sikker på at nå dine mål.

Gitte Høj - kostvejleder og ernæringsekspert
bottom of page