top of page

Præsentation af Vippa teamet - Mød Nicolai

Nicolai Grassi, nok mest kendt som Nicolai Johannessen i fodboldverdenen, er tidligere professionel fodboldspiller i klubber som, Lyngby, FC Nordsjælland, AGF, samt en del andre klubber.


Nicolai har tilbragt største delen af sit liv i den professionelle sportsverden, hvor det bla er blevet til 52 ungdomslandskampe fordelt over U16-U20 og spillet Champions League for FC Nordsjælland. Derudover har han været til prøvetræning i flere udenlandske klubber, så som Fulham, Alkmaar og Bayern München.


Nicolai er til daglig ansvarlig for salg og marketing, og har været med til at så de første frø i Vippa House. Han er også certificeret personlig træner (EHFA) fra At Work skolen.


Sundhed og velvære ligger Nicolai meget på sinde, da han har dyrket sport det meste af sit liv, og ved hvad sund kost og træning gør for kroppen og sindet. Hvis man skal have overskud, kræver det at man spiser varieret og får motion implementeret i dagligdagen.

Udover at møde Nicolai på klinikken, vil det også være muligt og booke ham til personlig træning.


Med mere end 20 års erfaring indenfor fodbold, elitesport samt 10 år i fitness branchen, har han stor erfaring med forskellige træningsmetoder. Han vil derfor kunne sammensætte individuel træning ud fra klientens behov, om det er ved et medicinsk vægttabs forløb, en livsstilsændring, optimering eller bare hjælp til at komme i gang.


Kig på vores hjemmeside, for meget mere info og detaljer omkring hvad vi kan tilbyde dig.Du er også velkommen til at kontakte Nicolai på: + 45 26 11 15 66 eller på email nicolai@vippahouse.dk


Ring eller skriv gerne, for en uforpligtende samtale.Comments


bottom of page