top of page

Skal jeres medarbejdere være sundere i 2024?

Mens det nye år nærmer sig, reflekterer vi hos vippa house over,

hvordan virksomheder kan være nøgleaktører i medarbejdernes sundheds- og velværeindsats for 2024. Vi deler ikke kun visionen om et sundere liv, men også konkrete skridt, der kan tages for at omsætte denne vision til virkelighed.


Virksomheder, tag ansvar for medarbejdernes sundhed I 2024 opfordrer vi virksomheder til at påtage sig en aktiv rolle i medarbejdernes sundhed og velvære. Fra helbredsinitiativer til støtte for arbejdslivsbalancen er der mange måder at investere i medarbejdernes sundhed på.


Sundhedsscreeninger og rådgivning Start året stærkt ved at tilbyde medarbejdere sundhedsscreeninger og personlig rådgivning i samarbejde med vippa house. Dette skaber bevidsthed om helbredsmæssige udfordringer og giver medarbejderne redskaber til at forbedre deres velvære.


Sund kost på arbejdspladsen Skab en sund arbejdsplads ved at tilbyde sunde alternativer i kantinen og støtte til ernæringsvejledning i samarbejde med vippa house. Et velnæret team er mere produktivt og motiveret.


Træningsmuligheder for medarbejderne Vi forstår, at tid kan være en

udfordring. Derfor anbefaler vi at indgå partnerskaber med lokale fitnesscentre eller træningseksperter gennem vippa house, så medarbejdere kan drage fordel af fleksible træningsmuligheder uden for arbejdspladsen.


Mental sundhed på arbejdspladsen Mental sundhed er lige så vigtig som fysisk sundhed. Overvej at implementere programmer og ressourcer til at støtte medarbejdernes mentale velvære i samarbejde med os.


Fleksible arbejdsordninger for balance 2024 er året for at fremme

arbejdslivsbalancen. Overvej fleksible arbejdsordninger og tilskynd til

regelmæssige pauser for at fremme medarbejdernes trivsel.


Fælles mål, fælles succes Del jeres sundheds- og velværemål som virksomhed, og opfordr medarbejderne til at dele deres individuelle mål. Skab et fællesskab, der støtter og motiverer hinanden i samarbejde med vippa house.


Vigtigt at være aktiv hver dag! Husk, at nøglen til en sund livsstil er at være aktiv hver dag. Lad os sammen gøre 2024 til året, hvor sundhed bliver en vedvarende prioritet på arbejdspladsen og derhjemme.


Lad 2024 være året, hvor virksomheder træder i spidsen for medarbejdernes sundhed og velvære i partnerskab med vippa house!


Vil I høre mere, er I velkommen til at kontakte os på tlf. +45 5388 0100 eller mail kontakt@vippahouse.dk.

Vi ser frem til at skabe en sundere virksomhed sammen!

Comments


bottom of page