top of page

Om vippa house

Oplev en personlig og imødekommende tilgang til dit helbred hos vippa house
 

Vi ønsker at lære dig at kende som menneske og skræddersyr et forløb, der passer præcis til dine unikke behov. Derfor lytter vi nøje til dig, lige som vi tager os god tid. Vores mission er simpel: Vi er til for at hjælpe dig med at opnå et godt og sundt helbred, så du kan leve det liv, der er det gode liv for dig.

Vi tror på, at tillid er kernen til den gode relation, og derfor går vi højt op i at skabe en tryg og anerkendende atmosfære. Vi ønsker at skabe en organisk oplevelse, der former sig efter dine ønsker og behov. 

Personlighed

Vi lægger stor vægt på det personlige, og for os er diskretion, tillid og fortrolighed af allerstørste betydning. Vi stræber efter at yde den bedste service og give vores klienter de nødvendige redskaber til at optimere deres livsstil. Hos os er hver enkelt person unik, med individuelle behov og forventninger til undersøgelsen.
Vippa House

Tryghed, anerkendelse, ordentlighed og ærekærhed

Dét er værdier, der cementerer alt, vi gør - både den måde vi arbejder, og den tilgang vi har til vores klienter.

 

Vi tror på, at sundhed og velværestikker dybere end blot behandling af symptomer. Vi ønsker at fremme det gode liv og arbejder derfor ud fra en holistisk tilgang, hvor hele systemet omkring mennesket tages i betragtning.

 

Kontakt os, og lad os sammen skabe vejen til øget sundhed og livskvalitet for dig.

En helhedsorienteret tilgang til sundhed

I vippa house anvender vi en helhedsorienteret tilgang til sygdomsbehandling, hvor vi fokuserer på at forstå og behandle klientens situation i sin helhed.

 

Vi anerkender vigtigheden af både fysiske og mentale aspekter i forhold til helbredet og søger derfor også svar i menneskers livssituation. Vi tror på, at denne helhedsorienterede tilgang kan øge livskvaliteten og livsværdien for den enkelte.

Vippa House

Baggrund

Drømmen om at skabe en klinik, med personlighed, fortrolighed, nærvær og varme

Efter at have arbejdet med helbredsundersøgelser igennem mere end 10 år, har jeg haft en drøm om at skabe mit eget sted. Skabe det miljø som gør det mere personligt, fortroligt og hvor man føler sig i gode hænder. Det må aldrig blive undersøgelser på samlebånd.

- Pernille

Vippa House Partner

Mød vippa teamet

vippa house er dedikeret til at hjælpe dig, uanset hvor du befinder dig lige nu - om du har brug for en livsstilsændring, forbedring af livskvaliteten eller blot ønsker en sundhedsmæssig status. Vores professionelle team af erfarne læger og specialister er klar til at støtte dig på din rejse mod øget sundhed og velvære. Vi er her for dig

Et sted for sundhed
og velvære

vippa house i Søllerød er omgivet af natur og væk fra byens travlhed. Atmosfæren er rolig med fuglekvidren og omkringliggende natur. Vores helbredsklinik er indrettet i en hyggelig trelænget gård.

 

Vi byder dig velkommen i loungen med kaffe, kolde drikkevarer og små snacks. vippa house er eksklusivt og afslappende, hvilket gør det til et unikt sted. Vi har skabt en varm og indbydende atmosfære, hvor du vil føle dig hjemme og komfortabel.

Følg os på sociale medier

Få adgang til vores online sundhedsfællesskab, hvor vi deler ud af vores viden og gode råd om sundhed, velvære, trivsel og det gode liv. Følg os på Instagram, Facebook og LinkedIn.

Vippa House
bottom of page