top of page

Funktionel medicin er en holistisk tilgang til sundhed

Funktionel medicin er en holistisk tilgang til sundhed, der ser på kroppen som en integreret enhed, hvor alle systemer påvirker hinanden. Det betyder, at vi ikke blot behandler symptomerne, men også sørger for at identificere og behandle de underliggende årsager til sygdomme og lidelser, hvilket kan føre til bedre sundhed og på langt sigt, samt til forebyggelse af kroniske sygdomme. Den funktionelle medicin sørger altså for at fremme sundhed på alle niveauer: fysisk, psykisk, socialt og åndeligt.


Inden for funktionel medicin ser man på det hele menneske, og man tager derfor højde for individuelle faktorer, så som genetik, miljø og livsstil for at fremme et sundt og balanceret liv. Det handler altså om alle aspekter af det liv, der er livet – og i den krop, der er dit hylster. Ved at se på disse faktorer skræddersyes behandlingen til den enkelte.


En anden vigtig del af funktionel medicin er et fokus på forebyggelse via rådgivning og samtale om en sund livsstil, herunder kost, regelmæssig motion, god søvn samt redskaber til håndtering af stress.


I Vippa House er vi specialister inden for funktionel medicin, og vi har en helhedsorienteret tilgang til dit helbred. Hos os kan du få hjælp til at identificere og behandle de underliggende årsager til dine symptomer.


Vores læge Trine Hegelund, er en bærende søjle i Vippa House. Hun er uddannet læge fra Københavns Universitet og er speciallæge i almen medicin. Qua sin mangeårig erfaring som praksislæge har Trine behandlet tusindvis af mennesker, herunder børn, unge, voksne og ældre. Trine har suppleret sin solide faglighed med en efteruddannelse i Functional Medicine fra The Institute for Functional Medicin i USA samt uddannet sig til sundhedscoach via The Functional Medicine Coach Academy.


Kontakt os i dag for en helbredsundersøgelse eller konsultation, så vi sammen sikrer din sundhed og livskvalitet.
Tlf: +45 53 88 01 00


Comments


bottom of page