top of page

Vi håber, I har haft en fantastisk sommer fyldt med solskin, afslapning og gode stunder.

Efter en forfriskende sommerpause er vi fyldt op med fornyet energi, og vi kan slet ikke vente med at dele vores spændende nyheder med jer.


Oplev en af vores nyeste ydelser hos Vippa House!

Mental sundhed:

Vi er begejstrede for at introducere vores seneste tilføjelse til Vippa House - Kropsterapi med inspiration fra body SDS og med en dyb forbindelse til krop, sind og natur. Denne unikke tilgang til terapi hjælper dig med at genoprette balance, finde indre ro og styrke dit velvære på en holistisk måde.


Hvad kan du forvente:

Kropslig Heling: Vores erfarne terapeut Thomas Frederiksen, der er trænet i body SDS-teknikker, arbejder med din krop for at frigøre spændinger, forbedre bevægelighed og fremme generel velvære.

Sindets Harmoni: Vi tror på den tætte forbindelse mellem krop og sind. Gennem vores terapiforløb hjælper vi dig med at opnå mental klarhed, reducere stress og finde indre balance.


Individuel Tilgang: Hver person er unik, og vores terapeut tilpasser behandlingen til dine specifikke behov og mål. Vi skaber en tryg og støttende atmosfære, hvor du kan føle dig set og hørt.


Tag det første skridt mod en mere afbalanceret og harmonisk tilværelse ved at prøve vores nye kropsterapi med rødder i body SDS. Lad os hjælpe dig med at genopdage glæden ved at være i harmoni med både din krop, dit sind og naturen omkring dig.


Huset i Skoven: Vippa House er beliggende midt i naturen, omgivet af træer og frisk luft. Dette skaber den perfekte kulisse for at fordybe dig i dine sanser og mærke efter. Her kan du stresse af, genoplade og finde roen væk fra hverdagens travlhed.


Læs mere om Thomas Frederiksen her:


Kontakt os for nærmere information.


Tlf: 53 88 01 00

댓글


bottom of page