top of page

Partnere

Start
Professionel Ekspertise i Vores Behandlingsnetværk
Vi er stolte af vores samarbejde med vores partnere, der er med til at sikre, at vores klienter får den bedste behandling og oplevelse

Vi ønsker at tilbyde dig de bedste behandlingsmuligheder og skabe en helhed i dit forløb. Men vi kan ikke gøre det alene. Derfor samarbejder vi med nøje udvalgte partnere, der deler vores værdisæt og lever op til vores høje krav om ærekærhed og ordentlighed. 

 

Derudover er det vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere er fagligt funderede og har en professionel og videnskabelig tilgang til deres arbejde. Dét kan du trygt regne med, når du skal videre i et forløb med en af vores samarbejdspartnere. 

Vippa House Partner
Vippa House Partner
Vippa House Partner
357-3575801_vitaviva-logo-white-logo.png
Privat Hospitl
Vippa House
Vippa House Partner
Privathospitalet Danmark

Privathospitalet Danmark har eksisteret siden 1991 og er i dag et af Danmarks største og ældste privathospitaler. Hospitalet ligger i Charlottenlund. Vippa House samarbejder med Privathospitalet Danmark ved eksterne undersøgelser, som udføres af erfarne, sundhedsfaglige specialister.

Tandlæge
Vippa House
Vippa House Partner
Tandlæge Heidi Lund

Hos Heidi Lund er det en behagelig oplevelse at gå til tandlægen. De arbejder samvittighedsfuldt, og deres kompetente personale har fokus på at yde behandlinger af højeste kvalitet. Deres mål er at give dig samme trygge oplevelse, som du kender fra 

Ønsker du at blive en Vippa house partner, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

bottom of page