top of page

Partnere

Start
Professionel ekspertise i vores behandlingsnetværk
Vi er stolte af vores samarbejde med vores partnere, der er med til at sikre, at vores klienter får den bedste behandling og oplevelse

Vi ønsker at tilbyde dig de bedste behandlingsmuligheder og skabe en helhed i dit forløb. Men vi kan ikke gøre det alene. Derfor samarbejder vi med nøje udvalgte partnere, der deler vores værdisæt og lever op til vores høje krav om ærekærhed og ordentlighed. 

 

Derudover er det vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere er fagligt funderede og har en professionel og videnskabelig tilgang til deres arbejde. Dét kan du trygt regne med, når du skal videre i et forløb med en af vores samarbejdspartnere. 

vippa house partner
Vippa House Partner
vippa house partner
Vippa House Partner
vippa house partner
vippa house partner
vippa house partner
vippa house partner
Progardia
image.png
image.png
Progardia 

Helkrops MR-scanning og Dexa scanning

Progardia i Middelfart er specialister i at lave MR helkrop af højeste kvalitet i et særligt patientvenligt miljø. Scanningen i nyeste 3 tesla MR-scanner. Kvaliteten af undersøgelsen er væsentlig bedre på en 3 tesla MR-scanner, da scanneren kan se tegn på sygdom tidligere, end det teknisk er muligt på en 1.5 tesla MR-scanner. Derudover kan du få foretaget alle former for led-, organ- og neurologiske MR-scanninger. Progardia er i øvrigt  eneste private aktør på det danske marked, der kan foretage MR-scanning af prostata jf. nationale og internationale retningslinjer.

Privat Hospitl
Vippa House
Vippa House Partner
Privathospitalet Danmark

Privathospitalet Danmark har eksisteret siden 1991 og er i dag et af Danmarks største og ældste privathospitaler. Hospitalet ligger i Charlottenlund. Vippa House samarbejder med Privathospitalet Danmark ved eksterne undersøgelser, som udføres af erfarne, sundhedsfaglige specialister.

suPAR
Background photo.png
Group 882_2x.png
ViroGates

suPAR

ViroGates er en biotek virksomhed stiftet i 2001. ViroGates måler kronisk inflammation via prognostiske biomarkør suPAR. Jo mere suPAR i blodet, jo højere risiko for sygdomsudvikling og alvorlig sygdom. Denne viden kan bidrage til  beslutningstagningen i forhold til behandling af patienter på hospitaler samt til at monitorere sundheden hos raske mennesker der har fokus på at optimere deres sundhed. 

Hjertediagnostik
hjertediagnostik-logo-hvid.png
Hjertediagnostik

Privatklinikken Hjertediagnostik står for udredning og behandling af hjertesygdom på højeste faglige niveau.

Klinikken drives af Thomas Kjeld, overlæge og speciallæge i intern medicin & hjertesygdomme og deler adresse med DUCAS ved overlæge Søren Hancke.

Futurecare
Logo - future___serialized1.png
Futurecare

Futurecare er en konsulent- og uddannelsesvirksomhed med fokus på arbejdet for, med og omkring pårørende. De udbyder en pårørendementor uddannelse og faciliterer processer i organisationer, private og offentlige, med at udvikle og implementerer pårørendepolitikker.

Rikke har erfaring som pårørende gennem mere end 20 år og har siden 2006 arbejdet 1:1 med pårørende som mastercoach og mentor. Rikke holder inspirerende foredrag og faciliterer workshops og samtalesaloner om fremtidens pårørende og indre bæredygtighed.

Sundhed+
output-onlinepngtools.png
Sundhed+

SundhedPlus er din gateway til Danmarks sundhedsbehandlere, samlet på ét sted. Sundhed+, åbner døren til en verden af eksklusive tilbud fra landets dygtigste sundhedsprofessionelle. Derudover tilbyder SundhedPlus en betalingsløsning, der er både fleksibel og attraktiv, designet til at gøre det nemt og bekvemt for dig at betale for dine behandlinger. Sundhed+ er ikke bare en service - det er din partner i sundhed.

Ønsker du at blive en vippa house partner, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

bottom of page