top of page

Ydelser

Top
Helbredsundersøgelser
Din sundhed og trivsel i fokus hos Vippa House

Hos Vippa ønsker vi ikke at guide dig til uopnåelige mål. Vi ønsker derimod at hjælpe dig dér, hvor du er lige nu. Sundhed er en tilstand af fysisk, psykisk og socialt velvære. Faktorer som kost, livsstil og det ydre miljø påvirker risikoen for sygdomme. Derfor tænker vi holistisk i vores tilgang til sundhed og det hele menneske. 

Dét kan vi hjælpe dig med i Vippa House

Start

Helbredsundersøgelser

Tag hånd om dit helbred med Vippa House's Helbredsundersøgelser

Vippa House tilbyder helbredsundersøgelser – både BASIS, COMPLETE og PREMIUM. Her tager vi en status på din generelle sundhedstilstand. Det er et servicetjek med mulighed for at identificere tidlige stadier af eventuelle sygdomme. Har du efterfølgende behov for en personlig plan til at optimere dit helbred og din livsstil, så skræddersyer vi dit individuelle forløb.

Start

Functional medicin

Genskab din krops balance: Vippa House er specialister i Funktionel Medicin

Vippa House er specialister i funktionel medicin, som handler om at finde og behandle årsagen til sygdom eller ubalance i kroppen i stedet for blot at behandle symptomerne. Det er en holistisk og individualiseret tilgang, der er effektiv til at genskabe kroppens balance og fremme optimal sundhed. 

Start

Medicinsk vægtabsporgram

Opnå et varigt vægttab med Vippa House's målrettede Medicinske Vægttabsprogram

Vores medicinske vægttabsprogram er målrettet personer med et BMI over 27 (med diabetes) eller over 30 (andre). Vi tilbyder et 6-måneders forløb, hvor vi skræddersyr en pakke til dig. Vi fokuserer ikke kun på medicin, men også på livsstilsændringer og personlig støtte fra læge, kostvejleder og muligvis coach eller træner. Sammen tager vi ansvar for din succes og et varigt vægttab.. 

Start

Mental sundhed

Skab nye positive Tankemønstre og øget velbefindende

Kognitiv behandling kan hjælpe dig med at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre og forbedre dit mentale velvære. Book en samtale med en af vores dygtige psykolog eller vores erfarne coach.

Vi er her for at lytte og hjælpe dig på vej mod en sundere og gladere tilværelse

Vippa House
bottom of page