top of page

Mental sundheds behandling

Opnå mere overskud, glæde og balance i hverdagen
Bliv klog på dig selv, din situation og dine omgivelser

Vippa House har en holistisk tilgang til sundhed og trivsel. Kognitiv behandling er en del af vores tilgang og hjælper med at skabe balance og håndtere negative tankemønstre. Vores psykolog tilbyder fortrolige samtaler, der øger selvindsigt og ressourcer, forbedrer trivsel og kan indgå i et helbredsforløb hos os.

 

Vores fortrolige samtalerum giver selvindsigt. Kognitiv behandling, ledet af vores psykolog, baserer sig på coaching. Vi guider og hjælper dig med at finde dine ressourcer for øget overskud, trivsel og glæde. Denne behandling kan også være en del af vores helbredsforløb hos Vippa House.

Book en samtale

Praktisk information

1 / Dækning

Udover privatbetalende klienter tager vi også imod klienter, som er omfattet af dækning via medarbejderordninger, herunder din virksomheds, pensionsselskabs eller forsikringsselskabs sundhedsordning. Hvis du har fået en lægehenvisning fra egen læge, kan du desværre ikke få tilskud hos os. I det tilfælde skal du i stedet søge efter en psykolog med ydernummer. 

2 / Priser:

Psykolog:

Individuel samtale kr. 1.400, - (session af 60 min.)

Par kr. 2.150, - (session af 90 min)

 

Coach:

Individuel samtale kr. 1.500, - (session af 60-90 min)

3 / Afbudspolitik:

Hvis du bliver nødt til at melde afbud til en samtale, skal det senest ske dagen før din aftalte tid og inden kl. 16.00. Ellers vil du blive faktureret for den aflyste tid.

4 / Sprog:

Samtaler kan foregå både på dansk og engelsk. Orientér blot herom, når du booker konsultationen.

Forebyggelse og behandling for bedre håndtering af stress.

Effektiv stresscoaching: En tidlig indsats mod stress med fokus på forebyggelse og behandling. Vores erfarne stresscoach kan hjælpe dig med at navigere gennem udfordringerne og identificere årsagerne til din stress. Stress er ikke en sygdom, men en naturlig reaktion på overbelastning, som kan blive problematisk, hvis den ignoreres. Hvis du tidligere har oplevet stress, er der en større risiko for, at det kan opstå igen. Vores individuelt tilpassede forløb inkluderer både personlige samtaler og online sessioner, der tilbyder en fleksibel tilgang til støtte og vejledning. Gennem vores stresscoaching får du ikke blot en grundlæggende viden om stress, men også praktiske redskaber til at håndtere aktuelle problemer og forebygge fremtidig stress. Vores dedikerede stresscoach, Charlotte, lægger vægt på at styrke dig både fysisk, mentalt, socialt og på værdiniveau for at opnå langvarig stresshåndtering og øget trivsel i dit liv.

Stress skyldes ikke, at du:

 • Har lavt selvværd eller er perfektionist

 • Ikke kan klare “lugten i bageriet”

 • Har en svag psyke

 • Ikke er effektiv eller struktureret 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

 • Hjælpe dig med at få sat ord på dine følelser

 • Hjælpe dig med at kende dine reaktionsmønstre

 • Lære dig hvordan du kan bliver bedre til at sige fra

 • Sammensætte en sund livsstil som passer til din hverdag

 • Hjælpe dig med at få overblik samt planlægge din dag

 • Hjælpe dig med din kommunikation

 • Hjælpe dig med at lave en plan når du starter på job igen

 • Hjælpe dig med at lave et energiregnskab 

Det tilbyder vi også

Vippa House, Vippa
bottom of page