top of page

Helbredsundersøgelser

Vores ambition er at hjælpe dig til aktiv sundhed, så du kan opnå et sundere liv.
Få en status på din livsstil 

En helbredsundersøgelse giver et øjebliksbillede af, hvordan din krop har det lige nu. Måske du kan fortsætte med at leve det liv, du lever, eller måske er der noget, som du med fordel kan ændre for at øge din livskvalitet og generelle sundhed.

 

Du skal vælge en helbredsundersøgelse, hvis du ønsker en her og nu status af din krops tilstand. Det anbefaler vi, at du gør én gang årligt. Ved undersøgelsen tjekker vi dine værdier og undersøger, om alt er, som det skal være. Og vi tager parametre så som stress, kost, søvn og motion med i helhedsvurderingen af din krops tilstand.

 

Helbredsundersøgelsen varer 1,5-3 timer alt efter, hvor mange undersøgelser lægen vurderer, du skal igennem til dit skræddersyede helbredstjek, eller hvilken pakke du booker tid til.

Longevity helbredsundersøgelser

Vi har sammensat 2 undersøgelser der har en varighed fra 1,5 time til 2,5 time. Det kan være meget individuelt i forhold til dine ønsker og formål, hvilken helbredsundersøgelse du skal vælge og vi hjælper dig naturligvis med at sammensætte den helbredsundersøgelse, der passer bedst for dig.

Download vores uddybende skriv omkring suPAR Longevity helbredsundersøgelser

Dét kan du forvente af en
helbredsundersøgelse hos vippa house

Vippa House

Til virksomheder

Til virksomheder, der ser medarbejdernes sundhed
som en vigtig investering 

4 gode råd til, hvorfor du bør tilbyde dine ansatte en årlig helbredsundersøgelse

1 / Personalegoder, der motiverer og fastholder medarbejder

En årlig helbredsundersøgelse er et værdifuldt personalegode, der kan motivere og fastholde dine ansatte.

2 / Bliv en attraktiv arbejdsgiver

Vis at du oprigtigt er interesseret i dine ansatte og deres helbred. Dette kan du gøre vedat tilbyde dine ansatte en helbredsundersøgelse.

3 / Reducere længerevarende sygdom

Helbredsundersøgelser giver bedre forudsætninger for at undgå langtidssygemeldinger, fordi livsstilssygdomme udgør en stor del, af de samlede antal sygemeldinger.

4 / Medarbejdersundhed kan ses på bundlinjen

Medarbejdernes sundhed har tydelig indvirkning på bundlinjen, og med en tidlig indsats kan forløb relateret til livsstilssygdomme og arbejdsrelateret mistrivsel forkortes. 

Det tilbyder vi også

Vippa House
bottom of page